Stel: u hebt een klusje. Een klusje dat u niet zelf kunt of durft te klaren. Een klusje waarvoor u niet de juiste kennis of het juiste gereedschap hebt of waarvoor u niemand kunt vinden om het voor u uit te voeren. Een klusje waarvoor u bij de vakman niet hoeft aan te kloppen omdat hij een prijs moet berekenen die in geen verhouding staat tot de klus.

Stel u bent bewoner van onze wijk, het uitvoeren van zo’n klusje is voor u een fluitje van een cent en u wilt een wijkgenoot best wel eens blij maken.

Met de What’s App Groep ‘Heel Hemdijk Helpt’ proberen wij vraag en aanbod in onze wijk bij elkaar te brengen.
Heeft u een eenvoudig klusje? Zet het in de App, er is vast wel een wijkgenoot die de klus voor u wil klaren en reageert op uw vraag.

Let wel het gaat om kleine klusjes, niet om grote verbouwingen. Klusjes zoals bijvoorbeeld: het vervangen van een stekker, het ophangen van een lampje, het instellen van de tv, het installeren van een app op pc of tablet, hulp bij gebruik van de pc, het vervangen van een kraanleertje enz. enz. Klusjes die voor de één een onoverkomelijk probleem vormen, maar  voor een ander eigenlijk niets voorstellen.

Let wel: in principe gratis en voor niets. Iets geven mag, er iets voor vragen niet.
Het gaat om iets dat ze in de Achterhoek en Drenthe  ‘Naoberschap’ en in Twente ‘Noaberschop’ noemen.
Wat zou het mooi zijn als we ook in deze een Mienskip zouden kunnen vormen: een groep mensen die een band met elkaar heeft en naar elkaar omkijkt.

Wat zou het mooi zijn als de App ‘Heel Hemdijk Helpt’ net zo’n succes zou worden als de App ‘Heel Hemdijk Geeft’.

Wilt u meedoen (als vrager en/of als klusser), klik dan op de knop ‘Naar aanmeldformulier’ hieronder, vul het formulier in en verzend het.
De beheerder van de App zal u  na ontvangst van de aanmelding zo spoedig mogelijk een link sturen waarmee u zichzelf kunt toevoegen aan de App.

Meld u zich liever aan via een mail? Suur dan een mailtje naar wijkbelangenhemdijk@gmail.com
Vermeld in die mail uw naam, adres, 06-nummer en emailadres en geef aan dat het gaat om een aanmelding voor de What’s App Groep ‘Heel Hemdijk Helpt!’

.

.

.