Klik hier voor vragenlijst

De wijk verjongt en er wonen steeds meer kinderen en jongeren in de wijk, zoals het vroeger ook was. Voor deze kinderen en jongeren is er minder passend speelaanbod dan in nieuwere wijken in en om Sneek. Dat vinden wij jammer, want het belang van buiten spelen, maar ook van het samen spelen kennen we allemaal.

De ‘grote speeltuin’ aan de Aalscholverlaan is in de ogen van een groep enthousiaste wijkbewoners toe aan een renovatie. Daarbij willen wij gaan voor een renovatie waarbij rekening wordt gehouden met de behoeftes van de jonge kinderen, maar ook de oudere jeugd, tot aan volwassenen/ouderen toe. De speeltuin zou het sociale hart van de wijk moeten kunnen worden.

Aan de hand van de onderstaande vragen willen wij te weten komen hoe er in de wijk wordt gedacht over een renovatie van deze centrale plek in de wijk.

Het invullen van de vragen duurt minder dan 5 minuten.

Klik hier om de vragenlijst te openen.

Alvast bedankt namens de Stichting Wijkbelangen Hemdijk, werkgroep speeltuin/ontmoetingsplek; Annebeth Cleveringa, Bilbo Schickenberg, Lisanne Overzet-Dreijer, Margreet Hardinge-Jansen , Akke de Witte, Mads Rameau, Janco Graafsma, Renate Mous, Jan Ligthart en Margot Eelkman Rooda.