Op avontuur met Bert Natuur!

Als jij denkt dat het Spoordok een bijzonder natuurgebied(je) is, dan klopt dat. Maar je weet nog niet de helft van alle feitjes en weetjes. Sterker nog ……er is meer te zien dan jij in alle wandelingen voorbij zag komen. Ga zaterdag 16 september mee ‘op avontuur met Bert Natuur’ en ervaar dat de natuur je oneindig veel kijkplezier biedt.

Bert Natuur (www.bertvangeel.nl) is de leukste natuurexpert van Nederland. Oké, Freek Vonk is ook best aardig 😊. Mede dankzij een klein beetje ondersteuning van onze sponsoren hebben we Bert Natuur weten te strikken voor het mooiste stukje natuur van Sneek, ‘ons’ Spoordok. Hij gaat ons meenemen in bijzonderheden en wetenswaardigheden die er altijd zijn, maar je amper ziet. Bert zijn tijd is beperkt en zijn stemvolume ook. Ieder avontuur met Bert duurt een uur en heeft een maximale groepsgrootte van 15 personen (kinderen of volwassenen).

Bert Natuur gaat zaterdag 16 september 3 rondleidingen geven. Iedere rondleiding duurt een uur. De eerste start om 9.30 uur, de tweede om 11 uur en de laatste om 13 uur.
Let op!  De rondleiding van 11 uur is uitsluitend voor kinderen, dus zonder ouders, verzorgers of  begeleiders.
Wil je mee op avontuur met Bert, klik dan hieronder op de knop ‘Aanmelden klik hier’, vul het aanmeldformulier in en verzend het.

Je aanmelden kan tot vrijdag 8 september 23.00 uur. Zaterdag 9 september draait secretaris Margreet aan het ‘rad der gelukkigen’ en loten we er 3 x 15 gelukkigen uit. Zij ontvangen Bert’s Bijzonder Spoordok (toegangs)bewijs. Alle andere inzenders krijgen ook bericht dat ze het niet geworden zijn en op de wachtlijst komen.

Deelname is op eigen risico. Natuurlijk kunnen zich situaties voordoen waardoor dingen veranderen. Wij zullen jullie zo zorgvuldig informeren over alles wat relevant is.

.

.

.